SFC 7 Avatars в София - по-грандиозен от всякога

Сблъсъкът между двукратният световен шампион Александър Петров и състезаващия се в GLORY Майк Спранг ще бъде гвоздеят на вечерта. Родният боец от СК „Боил“ ще влезе в битка за титлата на SFC в средна категория, стил К-1, срещу зрелищния Майк Спранг, който е продукт на легендарната кикбокс школа „Mike’s Gym”. Холандецът грабна титлата с победа над поляка Колтън и планира да откаже българския кикбокс талант с тежките си удари и неспиращ натиск. Петров не е съгласен със съперника си – той не отстъпва нито крачка назад в двубоите си и е гладен за домакинска победа, с която да завърши бойната гала вечер и да вдигне публиката в „Универсиада“ на крака.

 

В същата дивизия и отново в стил К-1 Деян Топалски ще защитава родната чест срещу английския шампион по ММА, бокс и кикбокс – Джейсън Радклиф. 33-годишният лондончанин има сериозен опит зад гърба си. Той се е съревновавал в Bellator, Cage Warriors, и Cage Rage, но срещу него се изправя не по-малко рутиниран боец. Топалски е печелил девет пъти шампионата на България по кикбокс и зад гърба си има над 60 битки по правилата на К-1 и смесените бойни изкуства. Българският лъв може и да е най-голямото предизвикателство в кариерата на изключително силният физически Радклиф досега. Едно е сигурно – ще наблюдаваме кикбокс от висока класа!

 

Непобеденият на професионалната сцена Калоян Колев се изправя срещу един от пионерите на българския ММА, Камен Георгиев. Сблъсък между новото и старото поколение ще бъде и сблъсък на стилове. Колев е постигнал пет от седемте си победи с нокаут, а Георгиев е дългогодишен състезател по самбо, бойно самбо и комбат-рестлинг и предпочита да приключва съперниците си с отказващи техники.

 

В единствения дамски двубой за вечерта сили ще премерят многократната ни световна и европейска шампионка па кик-бокс и Таекуон До, кикбоксьор номер 1 за 2018, а също така и медалист от републиканското по Бикини фитнес, сексапилната Албена Ситнилска. Срещу нея ще се изправи новоизгряващата кикбокс звезда на Mike's Gym, многократна шампионка на Европа и Света по санда, азербайджанката Суад Салимова. 

 

И това не е всичко защото преди тях в клетката ще влезе червената машина за нокаути Владислав Кънчев, с единствената мисъл да окачи още един скалп на колана си.

 

А при тежките трикратният европейски шампион по ММА Даниел Гълъбаров и синият колан по бразилско жиу-жицу Александър Цонев ще разтърсят София с безмилостна битка по правилата на ММА в най-атрактивната категория. Гълъбаров е и бронзов медалист от световно първенство, а извън клетката той е и старши лейтенант в родната армия. Непобеденият в професионални двубои Цонев, по прякор „HardCore”, залага здраво на бокса в подготовката си за SFC, решен да вземе ченето на Гълъбаров като трофей.

 

За бойния спектакъл гарантират и останалите битки за вечерта, между които ще са Вайс Саифи срещу Георгиев (84 кг.) и Александър Евстатиев срещу Михаил Николов (70 кг.) в ММА. Голяма изненада ще е и рицарския двубой в пълно бойно снаряжение.

 

 

Билети за това грандиозно шоу, макар и вече силно ограничени, все още могат да се намерят във всички обекти на фитнеси Флайс, MMA България и в сайта на Bodyconstructor.com ( https://bit.ly/2QmoYNc ). За VIP маси, резервацията става на тел 0877345933.

За бойния спектакъл гарантират и останалите битки за вечерта, между които ще са Вайс Саифи срещу Георгиев (84 кг.) и Александър Евстатиев срещу Михаил Николов (70 кг.) в ММА. Голяма изненада ще е и рицарския двубой в пълно бойно снаряжение.

 

Не го оставяй за утре, резервирай своето място още сега, за да си от тези които ще го изживеят и после разказват!

Jason Radcliffe joins the SFC Family