За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Спортно-възстановително студио, съчетаващо ползите на две модерни технологии от света на спорта и медицината - Whole Body Cryo Therapy и XBODY EMS Training от създателите на Golden Gym!

Нови технологии могат да ни направят слаби и грациозни без никакви усилия. Но вместо само да слушаме за световните иновации, благодарение на които любимите ни звезди изглеждат все по-млади с годините, вече можем да бъдем като тях. Доказваме си го в първото по рода си студио в Пловдив, на ул. Алеко Константинов 15 в CRYO XBODY WELLNESS. Без повече болки и със сияна кожа можем да станем като ... се замразим! За целта влизаме в специална машина, която ни спасява от излишните килограми.

Какво е CRYO SAUNA ( Крио сауна )?

 С машината, в която влизаме, можем да усетим всичките ползи от студа. Тя се нарича CRYO SAUNA и в нея в напълно безопасна среда и под наблюдението на доказани специалисти навлиза арктически хлад. Технологията е уникална по рода си, защото не се разчита на сложни операции и външна намеса, а се стимулират естествените процеси на тялото. Градусите достигнат -180 по Целзий, но пък само за кратко - процедурата продължава най-много 3 минути. До екстремната се стига постепенно. Когато започне охлаждането мозъкът получава сигнал „Замръзвам. Спасявай ме”. Освобождава се адреналин и мозъкът изпраща кръв към торса. Така се осъществява цялостна регенерация на тялото, като то само намира какво трябва да се възстанови. Специалистите от екипа на CRYO XBODY WELLNESS гарантират, че не усещаме студа вледеняващ, точно обратното - приятен и вълнуващ, а за тези с клаустрофобия също е помислено - в камерата е само тялото, но не и главата ни. Наблюдаващият специалист комуникира с нас непрестанно.

След процедурата ефектът е моментален. За да се затопли отново, тялото ни изгаря немалък брой калории. Благодарение на регенерацията до клетъчно ниво, може да се премахне и досадният целулит. Изчиства се кожата и цялостният й вид е стегнат и освежен.

С CRYO SAUNA могат да се излекуват различни видове болка. С процедурите забравяме за дисковата херния. Облекчават се ставни, мускулни и дори следоперационни болки, а имунната система е подсилена. Помагат за по-добър сън и при високо кръвно налягане, като се подобрява кръвообращението. Метаболизмът се зарежда, освобождава се и хормонът на щастието. Кожните възпаления изчезват. Крио камерата лекува и псориазис.

Електродите са разположени непосредствено върху големите мускулни групи, така че импулсите винаги достигат определената от вас цел.

Доверете се на силата на студа и се заредете с нов импулс за живот с CRYO XBODY WELLNESS!

Телефонът, на който можете да си запазите час е 0896440660!