За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Гурме колекция от Франция - трюфел продукти, зехтини, паста, сосове, морски деликатеси, горчици, мед, био подправки, нуга, калисони
История
Беше лятото на 2015 г. Обикаляхме със семейството си в историческата област Прованс на южна Франция. Наблюдавахме безгрижното спокойствие на местните жители, приветливите лица на видимо възрастни хора, които бяха прекарали целия живот под слънчевите лъчи на Прованс. Бяха истински щастливи. Изглеждаха млади и много приветливи.
В един прекрасен ден, наслаждавайки се на сутрешната си закуска, съвсем случайно се запознахме с една прекрасна дама Катрин Жилбер - селскостопански инженер с дългогодишен опит. Тя разказа как заедно със своя съпруг изоставят кариерите и живота си в големите компании и решават да превърнат хобито си в реалност. Осъществяват най-голямата си мечта като се обединяват с най-добрите производители и земеделци в Европа. Заедно насочват усилията си, своята креативност и професионален опит в създаването на премиум гурме продукти от най-висококачествени суровини. Така създават компанията “Mille et Une Huiles”, чиито продукти събират в себе си всичко най-красиво и полезно, хармония от изискани вкусове, симфония от изтънени аромати, автентичност и спомени от детството. Продуктите на “Mille et Une Huiles” се ценят високо не само от всички майстори готвачи във Франция, но и в Япония. Те отразяват най-изискания вкус на френската гурме кухня.
Историята на Катрин създаде не само “Mille et Une Huiles”, но проектира и “Gourmanic - gourmet & organic”. Прибирайки се в България, решихме да осъществим и нашата мечта - да предложим прекрасните гурме продукти на Катрин на българския пазар. И така създадохме Gourmanic - gourmet & organic
за ценителите на гурме храната, приготвянето на която е истинско кулинарно изкуство. Известна по целия свят със своята изтънченост и неповторимост, гурме кухнята ще привлича все повече почитатели. Водени от огромно желание да задоволим и най-изтънчените вкусови предпочитания, селектирахме само премиум изкушения от френската кухня. С тях Вие ще превърнете всяко ястие в кулинарен шедьовър.
Философия
Днес устойчивото развитие е основен проблем за нашата планета, която от зората на времето съществува благодарение на пълна симбиоза между хората и майката природа. Ето защо Gourmanic - gourmet & organic се ангажира с производители, които споделят една и съща загриженост за околната среда, за да предлагат истински продукти. С други думи, да предложим на своите потребители най-високо качество органични и автентични гурме продукти, да запазим традицията, основана на природоориентирано поведение.
Нашата Мисия
Стремим се да селектираме луксозни гурме продукти за ценителите на вкусната кухня и почитателите на здравословния начин на хранене.
Нашата Визия
Вярваме, че качеството на храната, която консумираме, носи по-голямо удоволствие от количеството.
Продуктите, които предлагаме:
Са от 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ с най-високо качество — био сертифицирани, със сертификати за запазено наименование и произход.
Без консерванти, оцветители или друг вид добавки!
Приготвени по методи, гарантиращи усвояването на съставките по възможно най-полезния начин. В производството им са вложени специални био сертифицирани съставки и много креативност. Тези продукти са възможно най-екстравагантната аранжировката в гурме кухнята, гарнирана с редукция от балсамов оцет, ароматни масла и други подправки. Те съчетават в себе си удоволствие, качество и здравословна храна.
От нас очаквайте:
  • Продукти с премиум качество
  • Обслужване на най-високо ниво