За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Магазини за спортни и здравословни продукти

Нашите предшественици са получавали здраве и енергия от природата, благодарение на голяма сила, скрита в малките зрънца и семена. Някои от тях са наричани със символични имена като “храна на бягащия” (чия), “неугасващо цвете” (амарант) и “кралицата на зрънцата” (киноа) и са били почитани като свещени през годините. Други, като житото на траките, познато като лимец, са забравени по време на индустриализацията и отново реабилитирани в наши дни. Днес тенденциите в храненето се определят от нутриционисти, фитнес инструктури и диетолози.

След бума на добавките в кутийки започна новата вълна на връщане към природата и естествената храна, скрила силата на земята, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса. Серията зърна и семена включва традиционно отглеждани култури, познати на хората от хилядолетия, даващи силата и енергията на природата. Продуктите включват чия, амарант, лимец, перлен ечемик, овесените ядки, ленено семе, киноа.

Започнете деня си с купичка оригинално мюсли с натурални съставки. Опитайте авторските ни рецепти със супер плодове, сезонното лятно мюсли или безглутеновия вариант. За любителите на шоколада предлагаме версия с висококачествен белгийски натурален шоколад. Ако времето ви сутрин е ограничено, опитайте версията ни на мюсли Експрес. Фините овесени ядки в него са двойно смлени, за да се насладите на закуската си веднага, а вкусната комбинация от ядки и плодове, наречена Ягодово брауни, ще ви зареди с прекрасно настроение и енергия през целия ден. Серията мюсли на La Garone съчетава хранителната сила на ядките и семената с вкуса и енергията на сушените плодове. Опитайте мюслито като закуска, накиснато в кисело, прясно краве или ядково мляко, както и като основа за енергийни барчета и гранола. Макароните без глутен на La Garone се произвеждат от висококачествени сортове ориз, царевица и елда. Серията е подходяща за всеки, който е решил да ограничи глутена в дневното си меню, както и за хора със специални хранителни режими. Vitabel е серия на La Garone за висококачествени соеви и пшенични протеини на гранули. Продуктите са подходяща алтернатива на високо белтъчните храни от животински произход. Соевите продукти Vitabel не съдържат ГМО, произвеждат се от европейски сортове соя, отглеждани по поречието на река Дунав, гарантирано от австрийската асоциация "Дунавска соя". Продуктите La Garone разказват хилядолетната история на зърнените храни и пренасят мъдростта за храненето на древни цивилизации в съвременното ежедневие.