За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Здравей,
Обичаш ли да тренираш? Обмисляш ли да тренираш? Ние сме твоите хора, защото обичаме да правим качествени и красиви спортни облекла. За да ти е удобно. За да ти е различно. За да си секси. За да си напълно уверена, че изглеждаш страхотно!
Ето и няколко факта за нас:
  • Използваме изключително качествени италиански платове със сертификат за качество
  • Шием ги във Варна
  • ­Дизайнът на всеки един от моделите е абсолютно уникален, концептуално построен изцяло от нас. В първата колекция сме включили смели кройки с един акцентиращ цвят, но съвсем скоро очаквай още и още, и още!
  • Обичаме да правим изчистени, класически модели, както и по-щури заигравки с предизвикателни цветове и щампи. Идеи, извиращи право от извора на нашето въображение и често вдъхновени от природата, динамиката на живот, любимите ни разкази и филми.
  • Платовете са нежни и ефирни – следват формите на тялото и подчертават всяка красива извивка. Именно това ги прави толкова удобни по време на тренировка и ужасно трудни за красиво сгъване!
Нашата мисия е ти да бъдеш супер секси, докато ти е комфортно. Да носиш само увереността със себе си, защото Love to Wear has got your back!
Нашата визия е да превърнем спортното облекло в уникално и красиво, докато неуморно влагаме усилия във все по-високо качество и функционалност на продуктите си.