За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

В напрегнатия и динамичен начин на живот всеки от нас се замисля дали не прави компромиси с качеството на живот и най-вече с качеството на храната, която консумира. Да направиш избор да живееш здравословно и да се храниш диетично не е лесно за организиране всеки ден. Сложно е да следиш калории, съставки, алергени и най-важното обикновено правиш компромиса, че когато нещо е здравословно и диетично - не е вкусно.

 

 

ТОВА ОПРЕДЕЛЯ НАШАТА МИСИЯ – ДА НАПРАВИМ ЗДРАВОСЛОВНОТО И БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ ЛЕСНО И НАЙ-ВАЖНОТО МНОГО ВКУСНО.

Избрахме кафявия пълнозърнест ориз за основа на нашите снаксове, защото това е доказано едно от най-здравословните зърна, богат на фибри, селен, витамини от група В, без глутен. Всички наши продукти са само с натурални съставки, без мая и без пържене.

 

Независимо дали ще избереш да похапнеш „сандвич“ от оризова бисквита, вкусна бисквита с белгийски шоколад, оризов чипс или оризово ролце, ти винаги си спокоен, че си направил най-добрия избор – лично за теб и за хората, които обичаш.

 

И в същото време пълнозърнестите оризови снаксове са истинско удоволствие за сетивата – хрупкави, с изтънчен или изразен вкус и отново най-важното – 100% натурални.

 

В новоизграденото ни производствено предприятие са съчетани най-добрите практики и технологии за производство на оризови бисквити и снаксове от Италия, Южна Корея и Япония.