За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Магазини за спортни и здравословни продукти

В началото на 2015 г. марката „SUPERHUMAN“ се наложи на българския и европейския пазар като еталон за качество на продукти за хранене и възстановяване. Насочеността на компанията е изцяло към здравословното хранене на хора от всяка възраст и пол.

От малки деца до професионални спортисти, но с една обща цел – ДА БЪДАТ ЗДРАВИ и функционални. Първа на европейския пазар фирма “Суперхюман“ ЕООД предлага ПРОТЕИНОВИ ТАХАНИ с така нужните на всички висококачествени белтъчини. За нас е силен стимул, че наши клиенти в следболнично лечение и със ставни и артритни заболявания, благодарение на продуктите ни се радват на бързо възстановяване и подобряващо се здраве, както и спортисти, ползващи ги в подготовките си за състезания.

Продуктите на „SUPERHUMAN“ са висококачествени протеинови и натурални тахани. Не съдържат вредните за здравето захар, сол, консерванти или хидрогенирани мазнини. Всички използвани от нас суровини притежават сертификат за качество и годност. В процес на разработка са нови продукти, плод на задълбочен труд на нашите технолози, които нямат еквивалент на световния пазар.

Разгледайте всички наши продукти на http://superhuman.bg/