За да продължите, трябва да се регистрирате или да влезете в профила си!

Затвори
 
 

Rating and Reviews

0 / 5

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

TopFit е водеща фитнес верига с 2 обекта в София. Просторните зали, с които разполагаме /всяка над 1500 кв. м./, гарантират за спокойната ви тренировка. За вас избрахме уредите на световните лидери в бранша Cibex и Life Fitness. Програмата Opti Fitcontrol е в основата на проектирането и управлението на фитнес залите.

TopFit предлага едни от най-достъпни цени за фитнес услуги в България, като първата тренировка за всеки нов клиент е безплатна. В нашите зали работят висококвалифицирани инструктори, които могат да отговорят на всичките ви въпроси. В залите ни можете да се възползвате и от безплатни тренировъчни програми.

Закупените TopFit карти ви дават възможността да тренирате във всяка една от нашите зали, да се включите в груповите тренировки, без да се ограничавате в броя на посещенията или продължителността на тренировките. Локацията и на двата ни обекта е в непосредствена близост до мрежата на градския транспорт, разполагаме и с достатъчно безплатни паркоместа за нашите клиенти.

Адреси: ж.к. Младост 4, ул. „Атанас Москов“ 5

              ж.к. Люлин 10, център „Лабиринт“, бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №25

При желание да посещавате само една от залите ни, имате право да изберете къде да тренирате, заплащайки еднократно. И двата ни фитнеса работят с карти MultiSport.