Какво представлява Fit3D Pro Scanner и за какво се използва?

В ерата на интуитивното посягане към смартфоните или лаптопите ежедневно за търсене на разнообразна информация, централно място заемат технологичните постижения и разработки на бъдещето.

 Задълбоченото анализиране на потребителското поведение  може да даде безценна информация  в различни сфери – маркетинг, бизнес, наука, медицина. Боравенето и обработката на данни позволява да се взимат по-добри решения, които са в полза на потребителите. Факт е, че вече има компютри, които могат да диагностицират онкозаболяване 4 пъти по-бързо и прецизно от лекарите – и това благодарение на информацията, която имат за пациента.

Днес тези тенденции за анализ и боравене с данни са стигнали и до фитнес клубовете. Най-модерната технология е Fit3D ProScanner. 3D революцията завладява с бързи темпове света и дава решения на много проблеми, които скоро ще останат в миналото.

Благодарение на Fit3D и данните от него, ще можете да добиете реална представа за себе си и тялото си – бързо, прецизно и напълно безболезнено. Устройството е познато  в над 40 държави, където намира широко приложение предимно във фитнес клубове, здравни и рехабилитационни центрове. С негова помощ можете да постигнете баланс на тялото си и да водите по-здравословен начин на живот.

Този професионален скенер е предназначен за различни телесни измервания, включващи обиколка на талия, ханш, бедра, ръце, височина, подкожни мазнини, ниво на хидратация на кожата, плътност на костите и др. Ако искате да знаете какво се случва с тялото ви, този скенер ще ви даде реална картина.

Изключително полезно е да си използва за диагностициране на състоянието ви преди да започнете да се придържате към определен хранителен режим или по време на режима да следите състоянието си. Например, започвате да се храните по определен начин, тренирате и спазвате целия алгоритъм на здравословния живот, но не постигате резултати - в този случай на помощ идва  невероятният уред Fit3D, който ще покаже какво е състоянието на организма и къде е проблемът.

 

Какви са стъпките за използване на скенера?

Тук няма нищо сложно и непознато.

Създавате си профил, като използвате електронната си поща и парола.

Позиционирате се на платформата и започва сканиране на цялото тяло.

Визуализира се резултат от пълна картина и яснота за всички измервания, споменати по-горе.

До 10 минути получавате на електронната си поща изчерпателно и подробно описание на първоначалното сканиране.

На база на данните, вашият личен фитнес инструктор може да изготви подходящите за вас режими на хранене и тренировки.

Хубаво е веднъж месечно да се правят измервания, за да може да следите резултатите и постиженията си на база на изготвения тренировъчен режим в създадения профил в системата на Fit3D Pro Scanner. Проследяването на напредъка е голяма мотивация за постигане на поставените цели.

Ако търсите един от най-точните начини да направите подробни измервания и да разберете истинските статистически данни за тялото си, Fit3D Pro Scanner определено е опция, която трябва да имате предвид.

Разгледайте видеото, за да придобиете точна представа за какво говорим.

Снимка: picjumbo.com